top of page

Verkkotilaaminen

Voit tilata netissä! Selaa ruokalistan kohteita ja valitse, mitä haluat tilata meiltä.

Tilauksia otetaan vastaan

Kuljetusmaksu –

Tilaus vähintään – €0.00

Ilmainen toimitus – yli

Nouto

Kuljetus

Noutoaika: 30 minuutin sisällä

Nouto-osoite: Punavuorenkatu 3, Helsinki, Finland

ALKURUOKAT

0

Vietnamilainen fuusio naudanlihatartaari suolatulla munankeltuaiskermalla ja kristallikvartsilla

€13.00

Naudanlihaa raakakvartsilla

Annoksen Naudanlihaa raakakvartsilla kuva

KYLMÄASTIAT

0

Naudanlihatataki, jossa on thaimaalaista chimichurria, kumkvattigeeliä ja kookos Crème fraîchea

€15.00

Lehmä-Tähdet

Annoksen Lehmä-Tähdet kuva

0

Suolattua valkoista kalaa, vesimeloni x guavaliemi, basilikaöljy ja jalapeño.

€12.50

Trooppinen Siika (G)

0

Jerusalem Artichoke Crémeux, Roasted Beetroot With Green Curry Sauce and Lemon Balm Oil

€14.00

Beet The Crémeux (V)

LÄMMIÄ RUOKIA

0

Bulgogi Iberico -sianlihaa grillatulla vesimelonilla ja kimchi-kuorruteella

€20.00

Piggie ft. W. Melon (G)

Annoksen Piggie ft. W. Melon (G) kuva

0

Tempura COD, mausteinen maitokastike, "Mắc khén" pippuri, paistettu limetin lehti

€13.50

Popcorn COD

0

Fried Vietnamese Rice Flour Cake with Umami Coconut Sauce, Radish & Carrot Salad with Cured Egg Yolk, Fried Onion Puree and Black Garlic Emulsion

€13.50

Riisi De Terre

0

Udon With Karppi style Gado-Gado and Crispy Chili Oil

€13.00

Mossudon (G)

0

Duck Breast, Crispy ginger, Cherry Gel, Shiitake With Tamarin-Beef Jus and Lime-Grass Oil

€18.00

Ducking Dope!

0

Catch Of The Day, Edamame Puree With Rhubarb Beurre Blanc And Kombu Oil

€18.00

Kala-Oke

0

Celeriac Katsu, "Bio Puree", Cucumber Salad, With Cherry Gel And "Ssamjang" Sauce.

€18.00

Cele-ry-action (V)

JÄLKIRUOKA

0

Vietnamese Flan with Lychee & Elderflower Granita and Cherry Jam

€12.00

Flank Under Ice

0

Shiitake & Hojicha Ice Cream With Poached Rhubarb, Soil From House Made Chocolate, Fermented Strawberry Crisp And Pine Needle Broth

€12.00

I-Mush-Scream (V)

Aasian fuusiovalikko

bottom of page