top of page
Frame 1.png

TERVETULOA

KARPPI FUSION IZAKAYAAN

Maku jokaisessa puremassa

Perustamisestaan vuonna 2023 lähtien Karppi on pyrkinyt tarjoamaan moitteetonta palvelua ja ainutlaatuisen, fuusio-izakaya-ruokaelämyksen Helsingin Punavuoren sydämessä.

Karppi muotoilee izakaya-konseptin uudelleen fuusiokierteellä yhdistäen länsimaisia ja aasialaisia vaikutteita ainutlaatuiseksi ruokailukokemukseksi. Odotettavissa on joukko pieniä lautasia sekä innovatiivisia fuusiococktaileja, sakeja ja viinejä. Meidän maalimme? Yhdistää izakaya-baarien eloisan tunnelman fine dining -ravintoloiden huolelliseen ja ystävälliseen palveluun. Olemme sitoutuneet käyttämään tuttuja ainesosia, mutta käyttämällä tekniikoita nostaaksemme jokaisen ruuan uusiin korkeuksiin. Keskitymme luomaan vieraillemme kulinaarista seikkailua, joka tarjoaa muutakin kuin vain herkullista ruokaa. Liity kanssamme Karppi Fusion Izakayaan lähteäksesi tuoreelle kulinaariselle matkalle ja jakamaan rakkauden hetkiä ystävien, perheen ja rakkaiden kanssa!

Mitä odotat?
Varaa pöytäsi jo tänään.

Dual Sushi
Sushi Plate
Korean Chicken

TULEVA TAPAHTUMA

KARPPI x CONSTELLATION

Nauti ennennäkemättömästä kulinaarisesta seikkailusta, sillä kutsumme sinut mukaan ainutlaatuiseen ruokailukokemukseen, joka ei vain kiehtoa makuhermojasi, vaan myös juhlii Maan kuukautta mielekkäällä tavalla.

Miten liityn?

Pöytävarauksella 3.-14. huhtikuuta saat 6 ruokalajin menun (59€), joka on suunniteltu erityisesti Maan kuukauden kunniaksi.

Näiden tapahtumapäivien aikana emme palvele normaalia à la cartea, palvelu jatkuu normaalisti tilaisuuden jälkeen.

banner fb remake_edited.jpg

"JOKAINEN KARPPI-ERS ON ARVOKAS AINEOSA"

- Kokki Patrick, KARPPI -

AUKIOLOAJAT

MA SULJETTU

TI SULJETTU

KE 16.00 - 22.00 (KEITTIÖ - 21.00)

TO 16.00 - 22.00 (KEITTIÖ - 21.00)

PE 16.00 - 24.00 (KEITTIÖ - 23.00)

LA 16.00 - 24.00 (KEITTIÖ - 23.00)

SU 16.00 - 22.00 (KEITTIÖ - 21.00)

bottom of page