top of page

Epätavallinen

Karppi x Lucas Ophorst x Masterfest

Liity N'ORDINARYn seuraan Karppi Fusion Izakayassa, jossa maut ylittävät perinteet ja luovuus ei tunne rajoja!

Keittiömestari Phúc Phạm (Patrick) ja vieraileva keittiömestari Lucas Ophorst luovat yhdessä henkeäsalpaavan seitsemän ruokalajin fuusiomenun, joka on saumaton yhdistelmä aasialaista perintöä ja länsimaista hienostuneisuutta. Jokainen annos on tarina, huolellisesti aseteltu ja täynnä rohkeita makuja ja taiteellisuutta.

NOrdinary-menu.png

KOKIN TARINA

Karpin keittiömestari Phúc Phạm (Patrick) on syvästi intohimoinen luomaan innovatiivisia ruokalistan konsepteja, jotka yhdistävät saumattomasti tuttuja, perinteisiä ja ikonisia kulinaarisia makuja. Ravintolan avaaminen Helsingissä tarjoaa loistavan tilaisuuden luoda "itä kohtaa lännen" -ruokailuelämyksen.

Kun kokki Phúc Phạm (Patrick) ystävystyi kokki Lucas Ophorstin kanssa, siitä tuli veljeskunta, jonka juuret ovat yhteisessä intohimossa makuja ja kulinaarisia innovaatioita kohtaan. Aasialainen perintönsä inspiroi Patrickia nostamaan länsimaisen keittiön tyyliä uudelle tasolle, kun taas Lucasia puolestaan kiehtoo aasialaisten vaikutteiden yhdistäminen luomuksiinsa. Yhdessä he näkevät tämän yhteistyön mahdollisuutena oppia toisiltaan ja inspiroida toisiaan.

Olemme iloisia voidessamme esitellä vieraillemme tämän kauniin ystävyyden, luovuuden ja tietenkin poikkeuksellisen kulinaarisen käsityötaidon sekä unohtumattomien makujen yhdistelmän.

TIETOA KUTSUTUISTA KOKISTAMME, LUCAS OPHORSTISTA

Keittiömestari Lucas Ophorstin matka on täynnä intohimoa, kurinalaisuutta ja itsensä löytämistä. Hän aloitti nuorena ja kehitti taitojaan Michelin-tähdellä palkitussa Wereld-museossa Rotterdamissa keittiömestari Wim Severeinin johdolla. Kasvun toivossa hän muutti Suomeen, missä Kim Mikkola oli mukana muokkaamassa hänen kulinaarista identiteettiään. Siellä hän jalosti filosofiaansa, joka tasapainottaa luovuutta ja yksinkertaisuutta. Outon keittiömestarina hän osoitti johtajuus- ja innovaatiokykynsä. Nyt Lucas omaksuu kokemuslähtöisen lähestymistavan, jossa tarkkuus yhdistyy henkilökohtaiseen ilmaisuun.

Lucasin tyyli heijastaa sekä korkeatasoista tarkkuutta että henkilökohtaista ilmaisua, ja hän pyrkii yllättämään ja ilahduttamaan vieraita samalla jakaen omaa kulinaarista näkökulmaansa.

Juliste-NOrdinary-Final-JPG.jpg

MITÄ?

Ruokatapahtuma, jossa tarjoillaan huolellisesti kuratoitu seitsemän ruokalajin menu, joka rikkoo makujen ja tekniikoiden rajoja Karpin ja kutsutun kokkimme Lucas Ophorstin yhteistyössä .

KUN?

15. huhtikuuta 2025 alkaen

19. huhtikuuta 2025 asti

JOSSA?

Karppi Fusion Izakayassa

Punavuorenkatu 3, Helsinki

MITEN?

Voit yksinkertaisesti tehdä varauksia kyseisille tapahtumapäiville varausjärjestelmämme kautta täällä .

Kirjoita "Tapahtuma" viestiin varauksen yhteydessä.

TÄRKEÄÄ HUOMAUTETTAVAA

Koska säilytämme perinteisten makujen aitouden, käytämme alkuperäisiä ainesosia. Siksi tapahtuman menu EI sovi soijapapuallergikoille.

Listalta löytyy gluteenittomia ja vegaanisia versioita. Otamme huomioon myös muut allergiat ja ruokavaliot, mutta on erittäin tärkeää, että ilmoitatte niistä meille etukäteen varauksen yhteydessä.

TAPAHTUMAGALLERIA

bottom of page